Gratis

Samtalekort til par

Hvordan taler I med hinanden som par? Start samtalen med min samtalekort. De hjælper med at få snakket om de ting, der ikke nødvendigvis dukker op over aftensmaden.

Sådan bruger I samtalekortene

Åben kun ET kort pr. samtale, og lad den ene part starte med at svare på kortet, hvis det er et JEG spørgsmål. Hvis i vælger et DU spørgsmål, skal den ene par læse kortet op for den anden, og lade den anden svare.

Giv god tid til at den ene part svarer, og husk ikke at sige noget, før den der taler er HELT færdig med at snakke ud fra kortet. 

Når den ene part er helt færdig med sin besvarelse, er det vigtigt, at lade spørgsmålet gentage sig hos den der ikke har besvaret kortet endnu og til sidst have en åben samtale om, hvad i tænker om hinandens besvarelser. 

Husk at tale fra hjertet og fra jer selv, så i ikke når ind i hinandens forsvar. Det er unødvendigt og ukonstruktivt, så hold jeres feedback på en måde, så i kun taler ud fra jer selv, og DIN oplevelse af det den anden siger. 

Hvis i trækker et DU spørgsmål i jeres første samtale, skal i trække et JEG spørgsmål i jeres næste samtale. Og skifte i mellem dem for hver samtale. I får mest ud af at tage kortene i den rækkefølge, de er i.

1

2

3

Er I klar til forandringer?

Jeg vil glæde mig til at hjælpe jer med at opnå de forandringer, I har brug for.

Shopping Basket