Shirley Lausen

Hypnose og Hypnoterapi

Til dig, der tager din forandring alvorligt!

Jeg har gjort en opdagelse. 

Nemlig den, at mine hypnoseforløb er meget mere effektive, når de kombineres med nogle psykoterapeutiske samtaler.

Min filosofi har altid været, at DU SKAL HAVE DEN BEDSTE OG MEST HOLDBARE LØSNING på din udfordring. Og det får du med mit nye forløb, som giver plads til både at løse din udfordring, men også give dig klart bedre muligheder for at lære at bruge de vigtige redskaber, der skal være med til at sørge for, at din forandring kan være blivende resten af dit liv.

Derfor vil du fra nu af, få det bedste fra begge verdener, med mit Hypnose Psykoterapi forløb, og ovenikøbet kunne få præcis de hypnosebehandlinger du har brug, sammen med de vigtige terapeutiske samtaler, der giver dig vigtig viden om, hvordan du bruger redskaberne, der skaber varig forandring.

Ift. rygestop, vil du også fremadrettet få tilbudt mit online forberedelsesforløb til dit rygestop i dette forløb.

Kort sagt: Du får meget mere ud af dit forløb med hypnose nu, og jeg er med dig i din proces længere end før, hvilket vil give dig et betydeligt bedre resultat.

Kom i gang med en forsamtale

Du bestiller en gratis forsamtale hos mig, hvor vi sammen afklarer eventuelle spørgsmål du måtte have, samt drøfter dine muligheder, og får en snak om, om vi hver især har lyst til at arbejde sammen og at fjerne de udfordringer du har. Samtalen er gratis og uforpligtende, og foregår via telefon.

Forsamtalen kan du bestille her:

Book et forløb og mærk forandringen

Hvis du vil igang med et forløb, vil vores første samtale handle om at klarlægge din udfordring og årsagen bag den.

Årsagen er nemlig nøglen til at ændre måden du handler og tænker på, og er også kernen i din vane.

Derfra vil din forandring tage form og fart, og om du har brug for 1, 2 eller 5 gange hypnose er ikke længere afgørende. Det betyder, at der nu er masser af plads til, at vi kan tage det i dit tempo, hvor du er TRYG, og derved får du meget mere ud af hypnosen, og det siger sig selv, at det har stor betydning for dit resultat.

En ting er de forandringer vi kan skabe gennem hypnose. En anden er, at arbejde med den årsag, der skabte udfordringen for dig til at starte med. 

Årsagen har brug for, at du danner ny erfaring, og redskaber til at tackle lignende situationer i fremtiden, og med det nye forløb, har du mulighed for rent faktisk at have mig med på sidelinjen, når disse situationer opstår.

Du er ikke længere overladt til dig selv, efter et par hypnosebehandlinger, som du var førhen. 

Nu gør vi det ordentligt, og du bliver fulgt endnu bedre på vej, og du har mig med på din vej, for du kan booke en samtale, hvis du løber ind i udfordringer, hvor du har brug for hjælp, sparring, ekstra redskaber eller at få genopfrisket, hvordan du bruger dine redskaber bedst, når det virkelig gælder.

Det giver dig et langt bedre resultat!

Og en ekstra bonus er, at du med dette nye forløb for langt mere for pengene, end du gjorde før.

Få mere for pengene OG et endnu bedre resultat? What´s not to like?

Find knappen og bestil din gratis forsamtale idag og kom igang med et hypnoseforløb, du aldrig har oplevet magen til før.

Hvad er 5 path hypnoseterapi?

5 path hypnoseterapi er:

Et avanceret udviklet hypnose system, der er udviklet i USA. Det er eliten indenfor hypnoterapi.

Hypnoseterapi kan give varige ændringer og succes.

Det er en mild og struktureret form for hypnoterapi.

Hypnoterapi har vist sig at være den bedste form for dokumenteret metode med succes.

Det er utrolig effektivt til ændring af ikke hensigtsmæssige gamle mønstre, udfordringer med følelser, fobier, vægttab, sukkertrang, rygestop, depression, lavt selvværd, PTSD, OCD, angst, hukommelsessvigt, stammen, nedsat indlæringsevne, søvnbesvær, neglebidning, graviditetsangst, fødselsangst, misbrug af rusmidler, svært sexliv, selvskadende adfærd og ikke mindst udfordringer med selvværd/selvtillid.

En hypnoterapeut arbejder med hypnosen som et redskab til at fjerne problemet eller følelsen for evigt.

Dette kan sammenlignes med en mælkebøtte. Ved hypnoterapi arbejder vi på at fjerne roden, så problemet ikke kommer igen.

Skal jeg tro på hypnose for at det virker?

Du behøver på ingen måde tro på, at hypnose virker!

Du skal blot have lyst til at ændre det mønster, du har problemer med – hvilket er forudsætningen for behandlingens effektivitet.

Kan man hypnotisere en person, som ikke vil hypnotiseres?

Nej, kun personer, der selv ønsker at komme i hypnose kan påvirkes. Alt hypnose er selvhypnose, da du selv vælger, hvor meget du vil lade dig påvirke. Det er som en dans mellem dig som klient og mig som terapeut.

Du kan afbryde hypnoseterapien, når du ønsker det, du er ved bevidsthed. Du vil aldrig give informationer, du ikke ønsker, at videre give under hypnosen. Jeg byder dig op til dans, men jeg kan ikke tvinge dig til dansen, hvis du ikke selv ønsker det. DU ER I KONTROL.

psykolog med henvisning 6600 Rødding

Oplev forandring med eller uden henvisning fra din læge

Bliver du set, hørt og mødt i dine udfordringer.

Du kan bruge din henvisning fra din læge (Kontakt mig, hvis du har en henvisning).

De resultater, du kan få hos mig, er nogle du kan mærke. Du vil få effektive værktøjer, du kan bruge resten af livet.

Hvert forløb er tilpasset dig, så du kan nå hurtigst muligt, til at mærke ro og balance.

Du har mulighed for at gøre brug af flere effektive behandlingsformer i dit forløb. Bla. har du mulighed for at tilvælge hypnose, uden merbetaling, i mit psykoterapiforløb, hvis det kan gavne din fremgang og dit resultat. Og mulighed for at booke dit forløb kombineret med effektfuld kropsterapi.

Når du er i terapiforløb, har du mulighed for at deltage i gruppeterapi, gratis, ved siden af dit forløb (såfremt jeg har en gruppe, der passer til dig).

Ro Retning Resultat

Mange oplever varige ændringer

Ændringer er varige, for næsten alle mine klienter. Grunden til dette er, at vi med det nye forløb, bliver endnu grundigere med, at gøre dine forandringer aktive og gøre dem til en del af dit nye jeg.

Det er selvfølgelig en forudsætning, at du fortsætter vælger at bruge de instruktioner redskaber og mestringer, jeg giver dig med til dit fortsatte liv.

Hypnose kan hjælpe med psykiske, fysiske og følelsesmæssige problemer. Følgende er nogle af de problemstillinger, jeg har behandlet mine klienter for:

 • Årsager til vægtøgning
 • Sukkertrang & spiseforstyrrelser
 • Angst
 • Eksamensangst/Præstationsangst
 • Fobier (alle slags)
 • Alle former for angst – også social angst.
 • Graviditetsangst & Fødselsangst
 • Flyskræk
 • Relationer der udfordrer dig
 • Mobning
 • Uhensigtsmæssige vaner: Rygning, sukker, neglebidning mm.
 • Selvskadende adfærd
 • Stofmisbrug/Alkoholmisbrug
 • Depression
 • Lavt selvværd/Manglende tro på dig selv
 • Blokering af minder/følelser 
 • Jalousi
 • Stress
 • OCD
 • PTSD
 • Søvn- og indsovningsudfordringer
 • Søvnudfordringer
 • Bekymrings- eller myldretanker
 • Tics/Stammen

Hvem er jeg?

psykolog med henvisning 6600 Rødding
NGH Certificeret hypnoterapeut siden 2011, Master Coach & Psykoterapeut