Shirley Lausen

Skal du med på mit næste metakognitive forløb?

Der starter nyt Meta-hold til juni. Kontakt mig for mere info.

Tidligere deltager fortæller:

Det hjalp mig virkelig og bare så hurtigt. Efter  3 sessioner kunne jeg mærke en stor forskel.

Det var lige som om det hele lettet oven i mit hoved.

Shirley lærte mig nogle effektive redskaber til at få styr på mine tanker, slippe mine bekymringer og have mere ydre fokus i hverdagen. ”Tanker er bare tanker”.

Så dejligt og befriende selv at kunne vælge om man til stå på ”tanketoget” eller bare lader det passere.

Shirley er rigtig god til at forklarer og komme med eksempler på almindeligt dansk.

Det at være i en gruppe var også rigtig godt. At vide at andre har samme udfordringer og som kan sætte andre ord på. Jeg vil at hele mit hjerte anbefale metakognitive terapi og Shirley”

 – Marianne

Jeg tilbyder også samtaler og forløb til børn og unge. Læs mere om det, ved at klikke her.

psykolog med henvisning 6600 Rødding

Vil du være den første til at høre om det, næste gang jeg åbner pladserne til et forløb? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, eller kontakt mig.

Metakognitiv terapi

Bliv "herre i eget hoved"

Når tankemylder, negative tanker og bekymringer har overtaget din livskvalitet, din tid og din vilje til selv at bestemme, kan metakognitiv terapi hjælpe dig til at blive ”herre i eget hoved” igen. På den måde kan du selv bestemme, hvor meget tanker og bekymringer skal fylde hos dig. 

Forløbet er et kortere, intensivt forløb på 10 sessioner, der giver dig mulighed for hurtigt at blive i stand til at få styr på tankerne igen, og komme tilbage til et liv med livskvalitet og overskud. Forløbet kan tages i en-til-en forløb hos mig eller online (online også gruppeforløb).

Hvem kan deltage på forløbet?

Alle der er parate til at skabe en forandring i deres tankemønstre, og give slip på strategier, der ikke virker, kan deltage, men forløbene her er lavet til voksne, det vil sige alle over 18 år. Jeg arbejder på at lave et forløb til unge. Hvis du gerne vil have besked, så snart dette forløb starter, så skriv dig op her og få besked som den første, så du har mulighed for at tilmelde dig eller dit barn KLIK HER

Hvad koster et forløb?

Et eneforløb, som indeholder 10 metakognitive samtaler koster 8.500 kr. Du får dog en stor rabat hos mig på 2.500 kr. Så dit forløb koster 6.000 kr. Du kan også vælge ratebetaling med 1.700 kr. pr. måned i 4 måneder. Klik her og book dit personlige forløb.

En plads på gruppeforløbet online koster lige nu 2.995 kr. inkl. De 2×30 min. Samtale med mig undervejs. Dette er en særpris. Beløbet kan ratebetales over 2 måneder. Med 1.700 kr. pr. måned. Klik og book din plads her.

Hvad er Metakognitiv terapi?

Kort fortalt er det en terapi, hvor vi kigger på, hvilke strategier og tanker du har, og hvorfor de er der. Samtidig danner vi sammen en masse redskaber, der gør dig i stand til, at vælge, hvilke tanker der skal have plads, og hvilke der skal have meget mindre plads. Du vil undervejs opdage, at du faktisk bestemmer meget mere, end du tror, over dine tanker. Og du har faktisk også en fri vilje til at bestemme, hvor meget en tanke skal fylde hos dig. Forløbet giver dig også mulighed for at danne helt nye strategier og måder at tænke på gennem konkrete eksempler og øvelser.

 

Hvornår starter forløbet, og hvor tit mødes vi?

Opstart af individuelle forløb, hvor du er alene i terapien har løbende opstart. Her mødes vi en gang i ugen efter aftale 10 gange. Der starter nyt metahold til Juni. Kontakt mig, hvis du er interesseret i en plads.

Ønsker du opstart før, er et ene-forløb muligt med opstart næsten fra dag til dag.

Du får noget ekstra på gruppeforløbet

Og det er 2 x 30 min. Samtale med mig, som du kan bruge når som helst i dit forløb, når du deltager på gruppeforløbet. Dem kan du bruge til, hvis der er noget, du gerne vil gå lidt dybere ind i, eller hvis du på anden måde, har brug for en enesnak med mig. De 2 samtaler er inkluderet i dit forløb på onlineforløbet og de foregår online eller pr. tlf.

Desuden får du tilsendt det metakognitive kit, som består af min opgavebog, hvor alle de opgaver vi gennemgår sammen i løbet af de 10 uger er samlet, samt nogle ekstra ting, du skal bruge undervejs.

Det du selv skal sørge for er: En tusch – gerne en sprittusch, en affaldspose, nogle små sedler, du kan skrive på, og evt. høretelefoner til den enhed du ser med på, hvis du vil lytte med uforstyrret. Dette kan være en fordel, hvis du har en familie, der færdes omkring dig, mens du deltager online.

Eneforløb

Til dig, der gerne vil have et forløb for dig selv, med kun dig og mig som deltagere. Forløbet kan foregå hos mig i Øster Lindet, eller online via en sikker mødekanal.

(60 minutter pr. gang)

Pris: 8.500 kr.

Spar 2.500 kr. 

6.000,-

(Kan betales i 4 rater a 1.700 kr. pr. md.)

Tilmelding er bindende.

Er du i tvivl om noget, kan du kontakte mig:
Tlf.: 42 58 39 00

Gruppeforløb

Deltag online med et mindre hold af mennesker, som ligesom dig er udfordret af tankerne.

Pris: 5.995 kr.

SÆRTILBUD spar 50%

2.995,-

(Kan betales i 2 rater a´ 1.700 kr. pr. md.)

Tilmelding er bindende.

Er du i tvivl om noget, kan du kontakte mig:
Tlf.: 42 58 39 00

Derfor valgte Isabella mig...