Shirley Lausen

Metakognitiv terapi

Bliv "herre i eget hoved"

Når tankemylder, negative tanker og bekymringer har overtaget din livskvalitet, din tid og din vilje til selv at bestemme, kan metakognitiv terapi hjælpe dig til at blive ”herre i eget hoved” igen. På den måde kan du selv bestemme, hvor meget tanker og bekymringer skal fylde hos dig. Forløbet er et kortere, intensivt forløb, der giver dig mulighed for hurtigt at blive i stand til at få styr på tankerne igen, og komme tilbage til et liv med livskvalitet og overskud.

Hvordan er et forløb?

Hos mig, har du mulighed for at deltage i eneforløb, hvor det kun er dig og mig der er i undervisningen. Det kan enten være ved fremmøde hos mig, eller online. Du kan også deltage i et gruppeforløb som pt. Foregår online, hvor vi laver opgaver sammen og får undervisning og kan inspirere hinanden. Der er max 10 deltagere på forløbet, så der er god tid til alle, og du deler kun det med andre, som du har lyst til. Fordelen ved en gruppe er, at du har mulighed for at spejle dig i de andres oplevelser, og få følelsen af, at du ikke er alene med dine udfordringer. Forløbet handler meget lidt om følelser, men der er altid plads til dem, hvis de skulle dukke op undervejs. Det er dog ikke en terapi, hvor vi taler ned i noget, men forholder os allermest til dine tanker, som jo er dem vi arbejder med her.

For nogle er det en god ide, at have et særskilt psykoterapeutisk forløb før, under eller efter et metakognitivt forløb, hvis der er mange følelser, der også er med til at påvirke dine tanker. Hvis du føler du kunne have brug for det, beder jeg dig kontakte mig, for en snak omkring det. Du kan også læse om psykoterapeutisk forløb her på siden. Vælg det i menuen og læs nærmere.

Hvem kan deltage på forløbet?

Alle kan deltage, men forløbene her er lavet til voksne, det vil sige alle over 18 år. Jeg arbejder på at lave et forløb til unge. Hvis du gerne vil have besked, så snart dette forløb starter, så skriv dig op her og få besked som den første, så du har mulighed for at tilmelde dig eller dit barn KLIK HER

Hvad er Metakognitiv terapi?

Kort fortalt er det en terapi, hvor vi kigger på, hvilke strategier og tanker du har, og hvorfor de er der. Samtidig danner vi sammen en masse redskaber, der gør dig i stand til, at vælge, hvilke tanker der skal have plads, og hvilke der skal have meget mindre plads. Du vil undervejs opdage, at du faktisk bestemmer meget mere, end du tror, over dine tanker. Og du har faktisk også en fri vilje til at bestemme, hvor meget en tanke skal fylde hos dig. Forløbet giver dig også mulighed for at danne helt nye strategier og måder at tænke på gennem konkrete eksempler og øvelser.

Hvad koster et forløb?

Et eneforløb, som indeholder 10 metakognitive samtaler koster 8.500 kr. Du får dog en stor rabat hos mig på 2.500 kr. Så dit forløb koster 6.000 kr. Du kan også vælge ratebetaling med 1.700 kr. pr. måned i 4 måneder. Klik her og book dit personlige forløb.

En plads på gruppeforløbet online koster 2.995 kr. inkl. De 2×30 min. Samtale med mig undervejs. Beløbet kan ratebetales over 2 måneder. Med 1.700 kr. pr. måned. Klik og book din plads her.

Hvornår starter forløbet, og hvor tit mødes vi?

Opstart af individuelle forløb, hvor du er alene i terapien har løbende opstart. Her mødes vi en gang i ugen efter aftale 10 gange. Gruppeforløb foregår hver onsdag fra kl. 19-21 med holdstart 9. februar 2022 og 10 onsdage frem.

Du får noget ekstra på gruppeforløbet

Og det er 2 x 30 min. Samtale med mig, som du kan bruge når som helst i dit forløb, når du deltager på gruppeforløbet. Dem kan du bruge til, hvis der er noget, du gerne vil gå lidt dybere ind i, eller hvis du på anden måde, har brug for en enesnak med mig. De 2 samtaler er inkluderet i dit forløb på onlineforløbet og de foregår online eller pr. tlf.

Eneforløb

Til dig, der gerne vil have et forløb for dig selv, med kun dig og mig som deltagere. Forløbet kan foregå hos mig i Øster Lindet, eller online via en sikker mødekanal.

(60 minutter pr. gang)

Pris: 8.500 kr.

Spar 2.500 kr. 

6.000,-

(Kan betales i 4 rater a 1.700 kr. pr. md.)

Ønsker du, at jeg ringer dig op snarest muligt, så ring eller send mig en sms.
Tlf.: 42 58 39 00

Gruppeforløb

Deltag online med et mindre hold af mennesker, som ligesom dig er udfordret af tankerne.

Pris: 5.995 kr.

Earlybird tilbud spar 50%

2.995,-

(Kan betales i 2 rater a´ 1.700 kr. pr. md.)

Ønsker du, at jeg ringer dig op snarest muligt, så ring eller send mig en sms.
Tlf.: 42 58 39 00

Terapiforløb, der gør en forskel!

Jeg vil klart anbefale dig, at vælge et forløb. Det kan både bedst betale sig økonomisk, men også ift. dit udbytte af behandlingen.

Grunden til vi ses en gang ugentligt, skyldes at du får allermest ud af dit forløb på den måde, og så kan vi i sidste ende ses med længere mellemrum, for at følge op på, om dine redskaber fungerer for dig.

Jeg tilbyder også samtaler og forløb til børn og unge. Læs mere om det, ved at klikke her.

psykolog med henvisning 6600 Rødding

Derfor valgte Isabella mig...