Samtaleterapi og Hypnoterapi

Online

Jeg arbejder med børn, unge og voksne.

Terapi, der hjælper med det, du har det svært med

Jeg har det sidste år testet hypnose og terapi online med mine klienter, og fundet ud af, at det fungerer rigtig godt for både unge og voksne, idet jeg kan tilbyde det samme nærvær online, som jeg kan i min praksis. Vi taler sammen via et lukket netværk online.

Det kræver blot, at du har en tlf., tablet eller computer, med en nogenlunde stabil internetforbindelse. Og ved hypnose, kan det være en fordel at have et sæt høretelefoner, men det er ikke et krav. Og så selvfølgelig at du kan sidde uforstyrret i et lokale, mens vi arbejder sammen.

Det betyder at terapi og hypnose pludselig bliver meget nemmere for dig, at komme i nærheden af, fordi du kan spare tid og transport. Samtidig har du hos mig mulighed for at springe de lange ventetider over. 

Jeg har en lang række uddannelser bag mig indenfor terapi og hypnose, og er specialist i arbejdet med angst (alle former), selvværd, stress, depression og, traumer (også seksuelle overgreb), relationer. Jeg arbejder også meget med børn og unge ift. skoleangst, sociale udfordringer, eksamensangst og meget andet. Det vil sige alle de ting, der har med livet at gøre. 

Hør, hvad andre har fået ud af et terapiforløb hos mig

Online hypnoterapi med dig i centrum

Ift. hypnosen arbejder vi med vaner, angst, traumer eller begrænsende overbevisninger – herunder også selvværd.

Kernen i alt mit arbejde handler om at du som menneske skal nå til at have det godt, og være godt tilpas og tilfreds i dit liv. 

Mine klienter oplever at få meget ud af deres forløb hos mig, fordi jeg møder dig præcis hvor du er. Jeg ser dig altid som værende fuldstændig rigtig, præcis som du er, og du vil aldrig møde fordømmelse hos mig.

Hvis din udfordring ikke er nævnt her, eller andre spørgsmål, så kontakt mig gerne og spørg til om jeg kan hjælpe.

Du kan booke en uforpligtende forsamtale, hvis du er interesseret i at opstarte et forløb hos mig.

Er du i tvivl?

Vil du gerne høre mere om et online samteleterapi eller hypnoterapi? Tag endelig fat i mig

Shopping Basket