Shirley Lausen

Hurtig, psykologisk hjælp, når du har brug for det.

Jeg ved det er vigtigt, at du skal have hjælp så hurtigt som muligt, når livet er svært. Derfor bestræber mig på, at tilbyde dig, at du kan starte op næsten med det samme, så du kan komme igang med dit forløb, så hurtigt som muligt. Det er vigtigt, der er plads til at din opstart kan foregå, så du kan få de nødvendige tider, derfor beder jeg dig altid kontakte mig, eller booke en forsamtale, så vi kan afklare, hvornår det kan lade sig gøre. Der kan forekomme perioder med ventetid, så jo hurtigere du henvender dig, jo hurtigere kan du komme igang.

Det individuelle terapiforløb du kan komme i her hos mig, bliver skræddersyet til dig. Vi tager udgangspunkt i samtaleterapi i trygge rammer, og du har mulighed for at tilvælge hypnose og kropsterapi undervejs i dit forløb, foruden psykoterapi, som er det vi tager udgangspunkt i, i de individuelle forløb, for du og jeg taler sammen, alene.

Mennesker er forskellige, og har derfor brug for at blive behandlet forskelligt.

Og du skal mødes i DINE behov, og DINE udfordringer på en unik måde, så du får størst muligt udbytte og udvikling, ud af dit forløb her hos mig.

Vi skaber et fælles mål, og arbejder på at skabe ro både indeni dig og omkring dig i den situation, der er svær lige nu.

Når vi har skabt ro, skal vi også skabe retning, så du føler du bevæger dig fremad og kan mestre livet – også når det indimellem bliver udfordrende for dig.

Det gør vi gennem at skabe redskaber og give dig plads til at øve dig på dem, når din situation tillader det.

 

Hvorfor vælge et terapiforløb hos mig?

Uanset om du har været i terapi hos en psykolog eller anden terapeut før, så vil jeg GARANTERE dig, at du vil opleve det helt anderledes hos mig. 

Jeg arbejder på en helt unik måde med mine klienter, og her i huset er der mulighed for at kombinere flere forskellige behandlingsformer – hvis det giver mening for dit forløb.

Min målsætning er altid at hjælpe dig til at blive i stand til at leve et liv med masser af livskvalitet, glæde og trivsel, og det mål skal sammen finde den korteste vej hen til, så du hurtigst muligt kan mærke, du får det godt.

egenterapi

Hvad kan du få hjælp til?

Du er velkommen hos mig, uanset om din udfordring skyldes et akut traume, eller du gennem længere tid har fået det svært, eller synes du gerne vil have styrket dit selvværd og din selvtillid.

En del af mine klienter har været gennem lange forløb andre steder, uden at nå frem at føle sig helt tilfredse og styrkede i at leve deres liv, som de gerne vil. 

Derfor er det vigtigt at sige, at du formentlig vil opleve det meget anderledes hos mig, da jeg arbejder på en helt anden, og mere målrettet måde med mine klienter. 

Jeg hjælper blandt andet mine klienter i forhold til angst, stress og depression.

En del at mine klienter oplever uro, myldretanker, manglende følelsesmæssigt- og mentalt overskud, eller følelser af angst, tristhed eller vrede, der styrer eller præger dagligdagen på en uhensigtsmæssig måde.

Det kan også være du er udfordret ift. dine relationer eller dine mange roller i hverdagen med studie/job (eller som sygemeldt/andet), familie osv. eller forholdet til dig selv.

Jeg har også en del klienter, som har traumer efter voldtægt, seksuelle krænkelser eller overfald.

Hos mig er du også velkommen, hvis din udfordring handler om misbrug, fx. alkohol eller stoffer. Også selvskade og spiseforstyrrelser er du velkommen med her.

Et andet, meget vigtigt område, jeg arbejder meget i, er sorg. I sorg er det vigtigt, at man bliver mødt i den vigtige sorgproces, og kan tale om, hvordan der i processen også er plads til livet og glæde. Sorg er bla. at gennemgå en abort, eller at miste et job eller en nærtstående.

Der er også mulighed for PTSD- og traumebehandling hos mig.

Oplever du, at have svært ved at falde i søvn eller sove godt om natten? Eller bare have ro i kroppen?

Så lad os få en snak om dine muligheder.

Onlineterapi eller fremmøde?

Onlineterapi er muligt hos mig, såfremt din udfordring tillader det. 

Hvis du har mulighed for at komme til min praksis i Øster Lindet ved Jels, så er det altid at foretrække, men bor du langt fra mig, er onlineterapi en rigtig god løsning for de fleste.

Hvis du ønsker terapi online, så kontakt mig for nærmere aftale.

Med et forløb, får du meget mere

Som noget nyt, får du med dit forløb mit nye onlinekursus, hvor du får en god vejledning i, hvad følelserne gerne vil fortælle dig, og hvad du kan gøre med deres budskab, så de falder til ro.

 

Med et forløb hos mig...

Bliver du set, hørt og mødt i dine udfordringer.

Du kan bruge din henvisning fra din læge (Kontakt mig, hvis du har en henvisning).

De resultater, du kan få hos mig, er nogle du kan mærke. Du vil få effektive værktøjer, du kan bruge resten af livet.

Hvert forløb er tilpasset dig, så du kan nå hurtigst muligt, til at mærke ro og balance.

Du har mulighed for at gøre brug af flere effektive behandlingsformer i dit forløb. Bla. har du mulighed for at tilvælge hypnose, hvis det kan gavne din fremgang og dit resultat. Og mulighed for at booke dit forløb kombineret med effektfuld kropsterapi.

Når du er i terapiforløb, har du mulighed for at deltage i gruppeterapi, gratis, ved siden af dit forløb (såfremt jeg har en gruppe, der passer til dig).

Ro Retning Resultat

PTSD, Angst, ADHD, Borderline

Gør op med svær angst

En enkelt samtale

Til dig, der ønsker at booke enkeltsamtaler fra gang til gang.

Pris: 850 kr.

(60 minutter)

Ønsker du, at jeg ringer dig op snarest muligt, så ring eller send mig en sms.
Tlf.: 42 58 39 00

En god start

Et forløb med 6 samtaler, hvor du kan spare 600 kr. ift. mine normale pris.

Bonus: Gratis adgang til videokurset “Bliv ekspert i dine følelser”.

Pris: 4.500 kr.

(Kan betales i 2 rater a´ 2.300 kr. pr. md.)

Ønsker du, at jeg ringer dig op snarest muligt, så ring eller send mig en sms.
Tlf.: 42 58 39 00

Det bedste

Med dette forløb, får du 10 samtaler, som for mange er nok. Hvis du har brug for mere, er der også mulighed for det.

BONUS: Gratis adgang til mit videokursus “Bliv ekspert i dine følelser”.

Her sparer du op til 2.500 kr. ift. min normale pris.

Pris: 6.000 kr.

(Kan betales i 4 rater a´ 1.700 kr. pr. måned. Vælg ratebetaling, når du tilmelder dig forløbet).

 

Ønsker du, at jeg ringer dig op snarest muligt, så ring eller send mig en sms.
Tlf.: 42 58 39 00

Terapiforløb, der gør en forskel!

Jeg vil klart anbefale dig, at vælge et forløb. Det kan både bedst betale sig økonomisk, men også ift. dit udbytte af behandlingen.

Det er min erfaring, at hvis vi ses, ihvertfald de første 4 gange, end gang ugentligt, så rykker det meget mere, end hvis vi ses en gang i måneden. Vær derfor parat til at investere i at vi arbejder effektivt og hurtigere hen mod din bedring, end du møder andre steder. 

Jeg tilbyder også samtaler og forløb til børn og unge. Læs mere om det, ved at klikke her.

psykolog med henvisning 6600 Rødding

Derfor valgte Isabella mig...