Hjælp til livsvarigt rygestop

- gjort overskueligt og effektivt.

Unikt og effektivt rygestop forløb med hypnose - som du kan tage hjemmefra, online. Med fuld support hele vejen - naturligvis.

FIHRN - bliv røgfri med fokus og hypnose

Fokus

Indsigt

Hypnose

Redskaber

Nedtrapning

Forløbet med høj succesrate, fordi vi imødekommer de 6 største udfordringer ved et livslangt rygestop:

Uro, Følelser/humør, Ekstra tid, Stress, Vane, Begrænsende overbevisninger.

Her bliver du klædt på, til at håndtere dem alle gennem konkrete redskaber, som du får i forløbet, plus dine egne, som du selv danner undervejs.

I forløbet får du mulighed for at naturlig nedtrapning, der giver dig indsigt i, hvad årsagen er til din rygning. Rygning er dels en vane, men kan også være et redskab du har brugt, til at håndtere forskellige elementer af dit liv. Og det er vigtigt, at finde ud af, hvad der gør sig gældende hos netop dig, så du får præcis de redskaber du skal bruge.

Her behøver du hverken rygrad eller viljestyrke – du skal blot have et ønske om at leve et røgfrit liv OG Fokus! Fokusdelen hjælper forløbet dig med.

Du er ikke alene undervejs. Jeg er med dig hele vejen, hvis du får brug for hjælp og støtte. Og i den lukkede facebookgruppe, kan du også møde støtte fra andre, der er på samme vej som dig. 

Du får til slut i forløbet adgang til min allerbedste rygestop hypnose. Nogle har brug for at høre den EN gang, andre har brug for mere. Og det bedste er, at du må høre den lige så mange gange du har brug for, idet du har adgang til hele forløbet i 31 dage. 

Hele forløbet er dannet ud fra det allerbedste redskaber, jeg har dannet gennem mine 10 år som hypnoterapeut, og forløbet henvender sig til alle, der ønsker rygestop, og er villig til at holde fuld fokus på forløbet.

Hvis du ikke har prøvet hypnose før, kan du hos mig få adgang til en prøvehypnose for 0 kr. Det er en hypnose, du kan prøve hjemmefra. Den er både til børn og voksne, og den giver dig – hvis brugt korrekt – et indblik i, om du er modtagelig for at modtage instruktioner, forslag og guidning, som er en forudsætning for at få gavn af hypnose.

Hør, hvad andre har fået ud af et rygestopforløb

Online fokus forløbet, er 5 trin, der giver dig det rette fokus, og holder dig på sporet til dit rygestop, mens du trapper ned. Forløbet er typisk 7 dage langt, men kan være kortere/længere for nogle. Du vil gennem daglige opmærksomhedsopgaver og brug/dannelse af redskaber blive klædt godt på til dit rygestop og røgfrie liv. Du vil få redskaber, der gør dit rygestop lettere og mere håndterbart her og nu, men du kan også bruge dem resten af dit liv som røgfri.

Hypnose handler om at følge instruktioner og tage imod forslag, der gavner dig og dit liv. 

Du kan her teste, hvor let det er for dig, at tage imod instruktioner, som har betydning for om hypnose fungerer for dig. Tilmeld dig her, og modtag både en sjov oplevelse, og få samtidig en indsigt i, hvor god du er til at blive hypnotiseret nu og her.

Hvis du er i tvivl om FIHRN forløbet er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte mig (Knap til kontakt via sikker mail, som vist allerede er på websiden. Kan også være adgang til gratis forsamtale ved at tilmelde sig nyhedsbrev – whatever works best).

Lige nu kan du få 500 kr. for at blive røgfri!

Jeg fejrer mit 10 års jubilæum som Avanceret hypnoterapeut i år, og det skal fejres med DIG. Derfor får ALLE, der bliver røgfrie via mit forløb, tilbudt 500 kr. i kontakt gave, når du er blevet røgfri via forløbet her. Du får andel i gaverne ved at lave en lille video til mig, når du er blevet røgfri, hvor du fortæller, at du er blevet røgfri via mit forløb, og gerne lidt om, hvad du synes har været allerbedst ved forløbet. Det er super let at få andel i gaverne – her hjælper jeg dig også gerne, hvis noget er svært for dig.

Hvad har andre fået ud af rygestopforløbet?

Er du i tvivl?

Vil du gerne høre mere om et rygestopforløb hos mig? Kom med på mit webinar og hør mere om forløbet.

Shopping Basket