Shirley Lausen

Terapi til børn og unge

Forløb til børn og unge foregår hos mig i øjenhøjde og i et sprog som barnet/den unge kan forstå.

Hos mig, lægges der enormt meget vægt på, at du er fuldstændig perfekt, præcis som du er – også selvom du måske til at starte med, ikke føler det selv.

Mange børn og unge kommer til mig, efter forløb i psykiatrien med tvivlsomt resultat. Forstået på den måde, at barnet ikke har fået hjælp med at bygge sig selv op, samt øvelse i at bruge de redskaber der skal til, for at kunne være sig selv ude i verden, blandt andre, på en måde som føles tryg og hvor de stoler på deres egen styrke og værdi.

Andre børn og unge kommer her, fordi de og deres familie kan mærke, at den unge ikke har det godt. At den unge mistrives i skolen, socialt, eller har problemer med at finde ro/sove.

Hos mig behøver man ikke have en diagnose i hånden, for at være velkommen. For alle udfordringer har krav på opmærksomhed, og alle børn og unge har krav på at trives.

Så er du mor eller far? Er du bekymret for dit barn eller din ung? Er du barn eller ung, og falder tilfældigvis over min side? Så tag kontakt, og få en gratis og uforpligtende forsamtale, så jeg kan hjælpe dig og din familie til mere trivsel og dermed glæde i livet.

børneterapi

Det er vigtigt, at have en forsamtale med mig først. Som udgangspunkt er det en af forældrene, der varetager forsamtalen for barnet, så længe den unge er under 18 år, medmindre i har aftalt andet.

I er velkomne til at booke en enkelt session, hvis den unge har brug for at komme ud og møde mig, og fornemme, hvad terapi går ud på. 

Derefter arbejder vi sammen i forløb, tilrettelagt den enkelte. Det gør vi for at kunne skabe RO – RETNING – RESULTAT, som er den model jeg har udviklet og arbejder ud fra.

Mine terapeutiske forløb består af rolige samtaler, hvor tryghed er i højsæde, og jeg gør meget ud af, at vi taler sammen, så den unge føler sig allerbedst tilpas i samtalen, således at han/hun kan mærke at samtalerne gør en forskel i netop deres liv.

Vi kan ikke forlange at børn og unge ved, hvad de kan få ud af et forløb hos mig, for de har ikke prøvet det, og der kan derfor være en naturlig uro omkring det. Derfor kan det være en god ide, at lade den unge have en enkelt session hos mig, inden i vælger forløb, hvis han/hun har modstand mod at starte op.

Da jeg har en bred vifte af uddannelser og ekspertise, er det muligt at få en kombination af behandlinger, hvis det viser sig, at være det mest hensigtsmæssige.

Fælles for alle behandlinger, der foregår her i huset, er at vi gør os meget umage for at skabe tryghed for den unge, og det er til dato lykkedes os altid.

Der er sessionsforløb, som er et fastsat antal sessioner, der passer til de fleste.  Som noget nyt, har jeg i samarbejde med husets kropsterapeut, Bjarne, lavet et nyt forløb, der giver adgang til kombination af alle de behandlinger vi tilbyder i huset. (Kropsterapi er en mulighed for unge fra 15 år og op).

Du kan læse mere om kombiforløbet her.

 

Et forløb til alle aldersgrupper

Bliver du set, hørt og mødt i dine udfordringer.

Du kan bruge din henvisning fra din læge (Kontakt mig, hvis du har en henvisning).

De resultater, du kan få hos mig, er nogle du kan mærke. Du vil få effektive værktøjer, du kan bruge resten af livet.

Hvert forløb er tilpasset dig, så du kan nå hurtigst muligt, til at mærke ro og balance.

Du har mulighed for at gøre brug af flere effektive behandlingsformer i dit forløb. Bla. har du mulighed for at tilvælge hypnose, uden merbetaling, i mit psykoterapiforløb, hvis det kan gavne din fremgang og dit resultat. Og mulighed for at booke dit forløb kombineret med effektfuld kropsterapi.

Når du er i terapiforløb, har du mulighed for at deltage i gruppeterapi, gratis, ved siden af dit forløb (såfremt jeg har en gruppe, der passer til dig).

Ro Retning Resultat

Book en gratis 30 min. forsamtale og hør mere om mulighederne. Du kan bestille tid til forsamtale her på siden.

 

 

Der kan forekomme ventetid hos mig, på opstart af nye forløb. Heldigvis er ventetiden som oftest kort – men kun for dem, der er skrevet op på ventelisten, da de får informationen først.

Du kan også skrive dig op, og alle står forrest i køen på ventelisten, da alle får informationen, når der er ledig plads til opstart af nyt forløb.

Husk, at for at opstarte, kræver det du har haft en gratis forsamtale med mig først. I forsamtalen, kan jeg ofte også give dig et prej om, hvornår der er en ledig plads i nær fremtid.

Skriv dig op på ventelisten her:

Se videoerne her på siden – det kan give jer en ide om, hvad børn og unge oplever hos mig.

Pris for forløb med 10 samtaler: 5000 kr. – du sparer 2500 kr. ift. enkeltsessioner.

Forløbet kan betales i 4 rater med 1350 kr. pr. måned. Du kan vælge ratebetaling, når du booker forløbet.

Hypnose er et muligt tilvalg i mine forløb – uden ekstra omkostninger. Læs mere om hypnose her

Hør Antons historie

Hør Nicklas' historie

Hør Frederikkes historie

psykolog med henvisning 6600 Rødding

Terapi til unge

Jeg hjælper blandt andet børn og unge med blandt andet:

  • At tro på sig selv, og mærke egen værdi
  • At komme ud af mobning i skolen
  • At arbejde med psykiske udfordringer
  • At slippe for uro og myldretanker
  • At se fremtiden på en ny måde
  • At kunne sætte klare grænser og stå ved sig selv
  • At arbejde sig ud af stress, angst og depression på en effektiv måde
  • At skabe tryghed i livet
  • At gøre op med selvskade, spiseforstyrrelser og misbrug
  • At så stærke sociale evner og få en styrket evne til at kommunikere med andre

Hvis dit barns udfordring er noget andet end ovenstående, så tag gerne kontakt og lad os få en snak, så vi kan afklare, om jeg kan hjælpe jer.

Coaching-/Mentorforløb til børn og unge

Har du brug for at kontakte mig? Så klik her
Psykologhjælp med henvisning 6600 Rødding
shirley lausen
Psykoterapeut - DAT Terapeut - Børne- ungeterapeut - Master Coach - NGH certificeret Hypnoterapeut